LinkedIn työpaja – profiili kuntoon

Aika: 17.3.2021 klo 15:00 - 18:00
Paikka: Zoom-webinaari

Tässä kolmen tunnin työpajassa perustetaan oma LinkedIn -tili ja käydään läpi perusasiat palvelusta ja sen käytöstä.

Luot askel kerrallaan itsellesi LinkedIn -tilin: omat tietosi, opinnot ja koulutukset, työkokemuksen ja nykystatuksen. Työpajassa käydään läpi palvelun toiminnallisuudet, oppimismahdollisuudet ja työkalut. Opit myös verkostoitumisen tärkeyden, päivitystiheyden vaikutukset sekä oman henkilökuvan rakentamisen edut. Työpajassa tehdään paljon käytännön harjoituksia ja saat runsaasti vinkkejä sekä esimerkkejä LinkedInin käytöstä.

Työpajan ensimmäisellä tunnilla perustetaan tili ja käydään läpi perusasioita. Toisen tunnin aikana keskitytään verkostoitumiseen ja oman osaamisen esilletuomiseen ja kolmannen tunnin aikana opit ammatillisesta kehittymisestä sekä työnhaun sujuvuudesta.

Voit osallistua tähän työpajaan myös, jos sinulla on vanha LinkedIn -tili, jonka käytön haluat aloittaa uudestaan. Varmistathan kuitenkin, että pääset tilillesi.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla tietokone internetyhteydellä, toimiva sähköposti, oma kuvasi tallennettuna tietokoneesi työpöydälle sekä oppimisen intoa!

 

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Hän on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät LinkedInistä.

Huom! Työpajasta ei tehdä tallennetta.

 

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.

 

Webinaarin järjestää Akavan Erityisalat. Katso Akavan Erityisalojen sivuilta ohjeet Zoom-webinaariin.

Lisätiedot: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi