Korkeintaan vähän väsynyt - Kuinka olla tarpeeksi maailmassa, jossa mikään ei riitä

Aika: 12.2.2021 klo 09:00 - 10:00
Paikka: Zoom-webinaari

”Muutamaa vuotta myöhemmin tuli sitten se vatsahaava, ne (piikkisuorat) hiustukot tyynyllä, teiniakne aikuisiässä, kauhujen yöt ja kuristavat kädet kaulalla. Burnout numero kaksi”, kirjoittaa esikoiskirjansa vuonna 2020 julkaissut Eeva Kolu. Miksi nykyaika uuvuttaa? Kuinka löytää armollisuus itseä kohtaan? Miten huomata työkaverin uupuminen ja miten reagoida ja auttaa?

 

Kolu on kamppaillut uupumuksen kanssa ison osan aikuisiästään ja riittämättömyyden tunteiden kanssa niin kauan kuin muistaa. Elokuussa julkaistu ’Korkeintaan vähän väsynyt’ -tietokirja  avaa paineita, joita millenniaaleille asetetaan ja joita he itse asettavat. Kirjassaan Kolu miettii, mikä kaikki meitä oikein uuvuttaa. Burnoutiin ei vie vain työ vaan ajan eetos. Hän poraa katseensa häpeään, suorittamiseen, täydellisyyden tavoitteluun ja ulkonäköpaineisiin, mutta muistuttaa myös ilosta, huumorista, myötätunnosta ja joutilaisuudesta.

Webinaarin aikana Eeva Kolu kertoo oman tarinansa ja peilaa 2000-luvun burnoutkulttuuria riittämättömyyden tunteisiin. Kolu herättelee miettimään, voisinko sittenkin riittää omana itsenäni tässä yltäkylläisessä maailmassa, jossa on vahvasti vallalla kulttuuri, ettei oikeasti mikään riitä.

 

Kouluttaja: Eeva Kolu

Eeva Kolu on yksi Suomen ensimmäisistä ammattibloggaajista. Vuonna 2008 ensimmäisen bloginsa aloittanut Kolu on käsitellyt erityisesti uupumusta. Kolun omaelämänkerrallinen kirja’ Korkeintaan vähän väsynyt’ ilmestyi vuonna 2020.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan 12.2. klo 8:30 mennessä.

 

Webinaarin järjestää Akavan Erityisalat. Katso Akavan Erityisalojen sivuilta ohjeet Zoom-webinaariin.

Lisätiedot: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi