Museoiden tarinat videoille ja someen (webinaari)

Aika: 1.10.2020 klo 15:00 - 18:00
Paikka: Webinaari

Tule mukaan oppimaan ja harjoittelemaan houkuttelevien somevideoiden tekoa!

 

Koulutus on koronatilanteen takia siirretty webinaariksi!

Kolmen tunnin koulutuksessa käymme läpi toimivien somevideoiden rakennetta ja annetaan vinkkejä videoiden brändäämiseen, suunnitteluun, toteuttamiseen ja leikkaamiseen sekä vinkataan hyvistä työkaluista.

Työpajaosiossa osallistujat tekevät käsikirjoitukset videoihin, jotka he sen jälkeen kuvaavat kännyköillä. Videota kommentoidaan ja työstetään etäparin kanssa. 

 

KOULUTTAJA: Johanna Janhonen

Johanna Janhonen on pian 10-vuotiaan Piilotetun aarteen someasiantuntija, joka hyödyntää tarinallisuutta eri tavoin yrityksensä viestinnässä. Johanna on myös wikipedisti ja yhteisömanagereille suunnatun CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä.

 

OSALLISTUMINEN

Koulutus toteutetaan webinaarina. 

Osallistujista muodostetaan etukäteen parit koulutuksen aikana tehtävää parityötä varten. Pareille ilmoitetaan etukäteen toistensa yhteystiedot ja heidän vastuullaan on muodostaa oma etäyhteys (esim. Watsapp-puhelu) paritehtävän ajaksi.

Halutessasi voit ilmoittaa parisi ilmoittautumisen yhteydessä, muutoin valitsemme parisi puolestasi. Huomioithan, että ilmoittautumalla annat meille oikeuden välittää sähköpostiosoitteesi parillesi.

Koulutusta varten tarvitset tietokoneen sekä kamerakännykän (tai kameran), jolla kuvata video sekä lähettää tämä etäparillesi. Halutessasi voit hyödyntää myös muita saatavillasi olevia apuvälineitä, kuten mikrofonia.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

 

Koulutus on avoinna vain MALn jäsenille ja mukaan mahtuu 30 jäsentä.

Ilmoittautuminen on avoinna 23.9. asti. Samoin mahdolliset peruutukset tulee tehdä tähän mennessä.

Osallistujia pyydetään täyttämään ennakkokysely. Ennakkokysely lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Kyselyn avulla kouluttaja osaa hioa koulutuksen sisältöä ja suuntaa.

 

Lisätiedot:

Heta Hedman
heta.hedman@museoalanammattiliitto.fi
040 838 0739