Ikä - este vai voimavara? (Turku) SIIRRETTY

Aika: 2.4.2020 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Brinkkalan talo (Vanhan Suurtorin Maistraatin sali) Vanha Suurtori 3, 20500 Turku

Koulutus on koronavirukseen varautumisen takia päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan. Ilmoitamme uudesta koulutusajankohdasta myöhemmin. Seuraathan siis MALn sivuja ja somea, jonne päivitämme ajantasaisinta tietoa kevään tapahtumien ja koulutusten toteutumisesta.

 

Kaipaatko lisää työnimua ja inspiraatiota urallasi? Tuntuuko jatkuvan muutoksen ja kehityksen vauhti välillä uuvuttavalta? 

 

Tule voimavarakeskeiseen työpajaan löytämään uutta inspiraatiota ja näkökulmaa omaan osaamiseen ja uraan!

Koulutuksen alussa perehdytään iän vaikutukseen työkykyyn sekä pohditaan ikääntyvien haasteita ja voimavaroja työelämässä. Tutustumme myös työurajohtamiseen sekä pureudumme pienryhmissä vielä syvemmälle näihin teemoihin. Kouluttajana toimii Työterveyslaitoksen erikoistutkija Marjukka Laine.

Koulutus toteutetaan yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry:n, Specia ry:n ja Viesti ry:n kanssa. Koulutus on maksuton MALn jäsenille.

Ilmoittautuminen on sitova.
Muistathan perua ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, mikäli et pääsekään osallistumaan. Hävikkimaksuna perimme 20 e, mikäli ilmoittautunut ei tule paikalle eikä ole perunut osallistumistaan.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi,
040 7747 620.

Ilmoittautuminen 25.3. mennessä  tästä