Johtajuusseminaari 2020: Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella?

Aika: 12.2.2020 klo 13:00 - 17:00
Paikka: Keskuskirjasto Oodi, Maijansali (Helsinki)

Johtajuusseminaari 2020: Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella?

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan tuoreita ajatuksia siitä, millaista on moderni johtaminen vuonna 2020. Johtajuusseminaari on kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilötyössä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet.  
 
Vuoden 2020 seminaarin teemana on itseohjautuvuus. Itseohjautuvuudesta on tullut trendisana, mutta mitä se tarkoittaa käytännön työssä? Jos asiantuntijat ja tiimit toimivat itseohjautuvasti, mihin esihenkilötyötä ja johtamista tarvitaan? Mitä itseohjautuvuuden jalkauttaminen vaatii johtajilta? 

Teemaan meidät johdattavat kirjailija ja senior advisor Miia Savaspuro, Keskuskirjasto Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara sekä yrityskulttuurin muotoiluun erikoistuneen Leidenshaftin asiantuntijat. 
 
Seminaarin järjestävät yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry, Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Viesti ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry ja Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry. Tilaisuus on yhdistysten jäsenille maksuton.  

Lisätietoa myöhemmin.

Illmoittautuminen aukeaa joulukuussa.