Työllistymisvalmennus työttömille jäsenille (Rovaniemi)

Aika: 3.-27.9.2019
Paikka: Scandic Rovaniemi, Koskikatu 23, 96200 Rovaniemi

Työllistymisvalmennus työttömille jäsenille (Rovaniemi)

 

Tavoite

Valmennuksessa osallistujat harjoittelevat työnhaku- ja työelämätaitoja ja samalla kartuttavat digiosaamista osallistujien tarpeiden mukaan räätälöitynä. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, jolla voi osoittaa työttömyysturvalaissa vaadittavan aktiivisuusedellytyksen täyttyneen.

Osallistujat

Valmennukseen voivat osallistua työttömät jäsenet Museoalan ammattiliitosta (osallistujia myös muista Akavan tai STTK:n jäsenliitoista). MAL tukee jäsentensä matkoja lähimpään valmennuskokonaisuuteen.

Aika ja paikka

3.9., 10.9., 19.9., 20.9. ja 27.9.2019 Scandic Rovaniemi, Koskikatu 23, 96200 Rovaniemi

Valmentajat

opintojohtaja, FM, AmO Merja Hanhela ja koulutussuunnittelija, FM Marika Ojala

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Valmennus on osallistujalle maksuton. Valmennukseen ilmoittaudutaan liittoon 10.4. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu viiden päivän kokonaisuuteen, mutta osallistua voi myös sen mukaan, mikä on kiinnostus ja/tai tarve saada aktivointipäivät täyteen.

Valmennuksen tai yksittäisen lähipäivän peruminen

Osallistuja voi perua valmennuksen viikkoa (7 päivää) ennen aloituspäivää tai yksittäisen lähipäivän samalla ehdolla. Peruminen tehdään TJS Opintokeskukseen, toimisto@tjs-opintokeskus.fi. Jos osallistuja peruu myöhemmin, tulevat hotellin veloittamat kustannukset liiton maksettaviksi.

Lisätiedot

opintojohtaja, Merja Hanhela, merja.hanhela@tjs-opintokeskus.fi, puh. 050 469 6065

Ilmoittautuminen 6.8. mennessä tästä

Liitteet