Opintomatka Dubliniin


Aika: 29.8.-1.9.2019
Paikka: Irlanti

ENNAKKOilmoittautuminen tästä 19.5. saakka. HUOM.! Ennakkoilmoittautuminen EI vielä tarkoita, että mahtuu mukaan opintomatkalle.

 

HUOM.! ERITYISTÄ VUONNA 2019


Ilmoittautuminen on auki 2 viikkoa eli 6.5. - 19.5.2019.
Eli ilmoittautuminen mukaan ei vielä tarkoita, että mahtuu mukaan opintomatkalle. Osallistujat saavat vahvistuksen ilmoittautumisajankohdan päätyttyä.

MATKA ON TÄYNNÄ

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että etusijalla ovat ensikertalaiset MAL:n jäsenet ja sitten muut MALn jäsenet ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli opintomatkalla on vielä tilaa, voi sinne osallistua myös ei-jäsenet.

Opintomatkan hinta on Museoalan ammattiliitto MAL:n jäsenille 495 euroa, muille 795 euroa sisältäen lennot, majoituksen kahden hengen huoneissa, lentokenttäkuljetukset kohteessa ja  opintomatkan myöhemmin täsmentyvän ohjelman.   Matkan järjestäjänä toimii Kilroy Travels.

 

Alustava aikataulu:

 

 

Torstai 29.8.
Lähtöselvitys Helsinki-Vantaan lentoasemalla, n. 2 h ennen lähtöä. 

 

 

 

klo 9.15 Lento Helsinki – Tukholma (SK705), klo 10.45 Lento Tukholma - Dublin (SK535)
klo 12.30 Saapuminen Dubliniin. Yhteinen siirtyminen Iveagh Garden -hotellille. Iltapäiväohjelma (täsmentyy) ja Kirjautuminen hotellihuoneisiin.

Perjantai 30.8
Aamiainen hotellissa
Yhteinen museovierailu
Yhteinen illallinen

Lauantai 31.8.
Aamiainen hotellissa
Yhteinen museo/kulttuurivierailu

Sunnuntai 1.9.
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus
Bussikuljetus lentokentälle
klo 10.15 lento (SK536) Dublinista Tukoholmaan, jossa perillä klo 13.50. Tukholmasta lento (SK712)  klo 15:00 Tukholmasta Helsinkiin.

klo 16.55 saapuminen Helsinkiin

Dublinissa voidaan käyttää julkista liikennettä siirryttäessä kohteesta toiseen; nämä matkaliput eivät kuulu matkan hintaan.

EnnakkoiIlmoittautuminen opintomatkalle muuttuu sitovaksi, kun osallistujat ovat saaneet vahvistusviestin matkalle mukaan mahtumisesta.

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilötodistus. Mikäli sinulla on ICOM-kortti, muistathan ottaa sen mukaasi. Osallistumiset museokäynneille varataan osallistujille tehtävän erillisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja opintomatkasta antaa toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä, katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi tai puh. 040 774 7620.

HUOM.! Ohjelma ja aikataulu täsmentyy, mutta matka sisältää järjestettyjä vierailuita museo- ja kulttuurikohteisiin.