Jäsenetu: Opi paremmaksi kirjoittajaksi Kynä-verkkokurssin avulla

9.12.2020 klo 08:00

Verkkokurssin käytännönläheisten vinkkien ja inspiroivien tehtävien avulla kehityt kirjoittajana. Kurssi sisältää 6 videoluentoa sekä paljon harjoituksia. Voit suorittaa kurssin missä ja milloin vain, 24/7.

Kurssin tarjoaa jäsenillemme Akavan Erityisalat.

Kurssin vetäjät Satu Rämö ja Mirjami Haimelin auttavat kirjoittajaa kehittymään kirjoittamisessa ja löytämään oman äänensä.

 

Kurssin moduulit

  1. Kirjoittajan motivaatio. Selvitä, miksi kirjoitat, niin kirjoitat paremmin.
  2. Aloittaminen. Rakenna tekstille aloitus, joka hurmaa lukemaan ja houkuttelee tekstin pariin.
  3. Blokki ja sen selättäminen. Älä suotta pelkää valkoisen paperin kammoa, siitä voi päästä eroon. Lupaamme!
  4. Editointi ja tekstin rakenne. Opi tekemään omista ja muiden teksteistä entistä parempia. Editointi on tärkeä työelämätaito.
  5. Lopettaminen. Tekstin lopetus on se, joka tekstistä jää mieleen. Opi tekemään mieleenpainuva lopetus!
  6. Selkeä kieli. Niksimme selkeämpään kieleen ja kielenhuoltoon.

KYNÄ – Kirjoita paremmin -verkkokurssi rakentuu Mirjami Haimelinin ja Satu Rämön tekemiin, kirjoittamista käsitteleviin kirjoihin. Verkkokurssi sopii luovan työn työkaluksi kirjailijoiksi tähtääville, toimittajille, sisällöntuottajille, kulttuurialan työläisille, vakuuttavista pitcheistä haaveileville, ammattiviestijöille — kaikille heille, jotka haluavat oppia sanoittamaan ajatuksensa paremmin.

Voit tutustua kurssiin lisää täältä https://coolla.fi/tuote/kyna-kirjoita-paremmin/

 

Ilmoittautuminen ja ajankohta:


Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 17.1.2021: https://www.lyyti.fi/questions/7ed11483eb  

Ilmoittautuneet saavat linkin kurssille ja oman kuponkikoodinsa sähköpostiinsa 17.1.2021.

Voit suorittaa kurssin missä ja milloin vain, 24/7. Kurssi aukeaa 18.1.2021. Kurssi on auki 90 päivää kirjautumisesta ja viimeinen päivä kirjautua on 31.3.2021.

Ilmoittautuneiden kesken arvotaan Satu Rämön ja Mirjami Haimelin uusin kirja sekä tehtäväkirja.

 

Kurssin vetäjät:

Mirjami Haimelin työskentelee sisältösuunnittelijana teknologia-, design- ja strategiayritys Reaktorissa. Taustaltaan hän on toimittaja, joka on tehnyt töitä muun muassa muotijournalismin, tiedekirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa. Koulutukseltaan Mirjami on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja aiemmin hän on tehnyt myös kustannustoimittajan sekä kieli- ja kirjoittajakouluttajan töitä.

Satu Rämö on Islannissa asuva kirjailija ja luovan alan yrittäjä, jonka somekanavat tavoittavat kuukausittain kymmeniätuhansia seuraajia blogin, Instagramin ja podcastien kautta. Satu on vetänyt kirjoittajakoulutuksia sekä julkaissut parikymmentä kirjaa: asiaproosaa ja muun muassa markkinointiviestinnän oppikirjoja. Lisäksi Satu on mukana Tripsteri-matkailumediassa.

 

Lisätiedot: https://www.akavanerityisalat.fi/uutishuone/ajankohtaiset/opi_paremmaksi_kirjoittajaksi_kyna-verkkokurssin_avulla.18755.news