Liity nyt jäseneksi tai kerro meistä kaverille- voita hyvän mielen lahjakortti!

1.10.2020

Kun liityt jäseneksi tai suosittelet jäsenyyttä ajalla 1.10.- 15.11.2020, olet mukana lahjakorttiarvonnassa.

Voittajat saavat vapaasti valita palkinnoksi yhden seuraavista vaihtoehdoista:

  • Storytel Unlimited -lahjakortti vuodeksi (arvo 169,99 €). Voit kuunnella ja lukea rajattomasti kaikkia Stoytel-valikoimaan kuuluvia ääni- ja e-kirjoja. Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, jonka valikoimassa on yli 200 000 tarinaa.
  • Netflix-lahjakortti (arvo 200 €). Netflix on maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, jonka ansiosta voit katsella elokuvia, sarjoja ja dokumentteja milloin ja missä tahansa.
  • Globe Hope -lahjakortti (arvo 200 €). Globe Hope on suomalainen design-talo, joka painottaa esteettisyyttä, eettisyyttä ja ekologisuutta. Tuotevalikoimaan kuuluu kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista tehtyjä laukkuja ja asusteita. Lisäksi valikoimassa on luonnonkosmetiikkaa.

Akavan Erityisalat arpoo viisi lahjakorttia. 

Arvonnassa ovat mukana kaikki 1.10.- 15.11.2020 Akavan Erityisaloihin liittyneet uudet jäsenet ja jäsenyyden suosittelijat.

 

LIITY JÄSENEKSI TAI SUOSITTELE JÄSENYYTTÄ!

 

______________________________________________________________

Tiesithän, että saat jokaisesta uudesta suosittelusi pohjalta liittyneestä jäsenestä aina palkinnoksi 50 euron arvoisen Superlahjakortin?

Superlahjakorttia voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä - jokaiselle jotakin! Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä liittymislomakkeessa suosittelijan nimen. Otamme Sinuun yhteyttä ja vahvistamme Superlahjakortin lähetyksen - tarkkaile postiasi!

Sama palkinto odottaa myös opiskelijajäsenen hankkijaa.

Suosittelijan tulee itse olla jo jäsen. Ohjeet suositteluun löydät täältä.