Jäsen, tule MALn uusien kotisivujen kasvoiksi ja kerro työstäsi

26.6.2020

Etsimme n. 1-3 Museoalan ammattiliiton jäsentä esiteltäväksi MALn uusilla kotisivuilla, jotka avataan syksyllä. Ilmoittaudu mukaan niin kuvaamme sinut työssäsi ja pääset kertomaan museoalan ammattilaisuudesta. Jokainen esiteltävä palkitaan!

Museoalan ammattiliiton uudet kotisivut avataan syksyllä 2020. Haluamme uusilla sivuillamme esitellä laajaa ja osaavaa jäsenkirjoamme entistä paremmin sekä avata mielenkiintoisia näkökulmia kulttuuriperintöalan asiantuntijuuteen.

Nyt etsimme MALn jäsenten joukosta 1-3 eri ammattiryhmää edustavaa ammattilaista tai opiskelijaa, joita esittelemme työssään uusilla sivuillamme.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan alareunasta löytyvän linkin kautta.

Luethan kuitenkin ennen tätä ohjeet osallistumiseen:

Miten esittely ja kuvaus toteutetaan?

Valitun henkilön kanssa sovitaan ajankohta elokuun lopulla tai syyskuun alussa, jolloin valokuvaaja tulee ottamaan henkilöstä kuvan tämän työpaikalla henkilön työn äärellä. Itse kuvaukseen menee maksimissaan muutama tunti.

Kuvattava henkilö valitsee yhdessä Museoalan ammattiliiton kanssa sopivan kuvan/kuvat esittelyssä käytettäväksi.

Lisäksi henkilöä haastatellaan työstään sähköpostin välityksellä. Museoalan ammattiliitto editoi haastattelun kotisivuille sopivaan esittelyn muotoon, joka julkaistaan henkilön hyväksynnällä.

Ammattiesittely julkaistaan kotisivuillamme kuvan kera. Kotisivujemme etusivulle nostetaan kuvasi (yhdessä muiden esiteltävien kuvien kanssa) pysyvänä julkaisuna sekä linkki esittelyysi.

Miksi osallistua?

Antamalla ammattiesittelysi autat meitä tuomaan esiin museo- ja kulttuuriperintöammattilaisten laajaa ja korkeatasoista osaamista. 

Korvauksena vaivannäöstä saat meiltä 100 euron palkkion.

Saat lisäksi esittelyllä mainion noston itsestäsi esimerkiksi LinkedIniin sekä uunituoreet ammattikuvat.

Muistamme myös työyhteisöäsi pienellä lahjalla!

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan alareunasta löytyvän linkin kautta 16.8. mennessä. HUOM! Saatamme tehdä kuvausvalintoja jo aiemmin.

Valinnat tehdään mahdollisesti jo aiemmin kesä- tai elokuun aikana sopivien henkilöiden löytyessä. Valittuihin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian kuvauksen ajankohdan sopimiseksi.

Museoalan ammattiliiton toimiston kesäloman aikaan 1.7.-9.8. valintoja ei tehdä eikä ilmoittautuneita kontaktoida.

Ota huomioon kuvausta ja esittelyä ajatellen:

- Valokuva ja esittely tulevat Museoalan ammattiliiton käytettäväksi kotisivuilla sekä muussa viestinnässä.

- Kuvattavalla henkilöllä tulee olla työnantajan suostumus kuvien ottamiseen työnantajan tiloissa sekä kuvien käyttämiseen Museoalan ammattiliiton sivuilla ja viestinnässä. Työnantajan kanssa tehdään kirjallinen sopimus kuvien käytöstä.

- Valokuvassa on fokuksessa henkilö työssään/työympäristössään. Kuvaa varten kuvausympäristön tulee olla mahdollisimman neutraali sekä taustan mielellään vaalea ja/tai yksivärinen.

- Valokuvattavan ympäristön voi lavastaa (ts. ei tarvitse olla täysin autenttinen) kunhan kuva sopii henkilön ammattiin ja työnkuvaan.

- Henkilöstä ja työnkuvasta riippuen kuvassa voi olla myös muita ihmisiä, mutta ei suuria ihmisjoukkoja. Kaikilta kuvissa tunnistettavissa olevilta henkilöiltä tulee saada lupa kuvan käyttämiseen Museoalan ammattiliiton kotisivuilla ja viestinnässä.

- Esittelyssä henkilö esiintyy koko nimellään. Esittelyn tarkoituksena on kertoa henkilön työstä ja urasta sekä hänen suhteestaan museo- ja kulttuuriperintöalaan.

 

Tule MALn uusien kotisivujen kasvoiksi ja kerro meille työstäsi!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Museoalan ammattiliiton toimisto on kesälomalla 1.7. - 7.8. jolloin emme valitettavasti pysty antamaan lisätietoa asiasta.

Lisätiedot:

Järjestökoordinaattori Heta Hedman (ma-to)
puh.040 838 0739
heta.hedman@museoalanammattiliitto.fi

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
Puhelin: 040 7747 620 
sähköposti: katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi