AE:n kevään koulutuskalenteri julkaistu - ilmoittautuminen aukeaa 17.12.

14.12.2018

Kevään 2019 koulutukset julkaistu - Ensimmäiset ilmoittautumiset avataan ma 17.12. klo 12

Vuonna 2019 Akavan Erityisalojen jäsenkoulutuksissa painottuvat työhyvinvoinnin ja urasuunnittelun teemat. Tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan!

 

Tärkeässä osassa koulutuskalenterissa ovat luonnollisesti myös lakimiestemme koulutukset erilaisista työlainsäädännön ja edunvalvonnan aiheista. Kokonainen virtuaalivalmennuksen sarja tuotetaan yhteistyössä Insinööriliiton ja Adaren kanssa. Valmennuksen aikana kukin pääsee oppimaan vahvan osallistamisen kautta. Opiskelijoille, ammatinharjoittajille ja esimiehille on omat koulutuksensa, joissa pohditaan mm. ura- ja palvelumuotoilun keinoin työelämän mielekkääksi tekemistä.

 

Webinaarien ja lähikoulutusten rinnalla halutaan luoda verkostoitumismahdollisuuksia myös työpajamaisemman opiskelun ja keskustelun avulla. Niinpä esimerkiksi ruuhkavuosien keskellä kamppaileville on suunnaiteltu kaksi erityistä sparrausiltaa Fambitionin kanssa. 

 

Ilmoittautuminen tammi-helmikuun koulutuksiin avataan ma 17.12. klo 12.

 

Muistathan, että tapahtumakalenterissa on vain osa Akavan Erityisalojen tarjoamista tapahtumista ja koulutuksista. Keväällä on luvassa mm. vaalipaneeleiden ”kisakatsomoita” usealla paikkakunnalla ja aluetoiminnan saralla tapahtuu myös monenlaista. Ole kuulolla, anna palautetta ja ole mukana vaikuttamassa jäsenetuihisi!

Jäsenkoulutukset ovat ilmainen jäsenetu, joita kannattaa hyödyntää.

Muistathan myös liiton urapalvelut sekä työllistymistä tukevat muut jäsenkoulutukset.

Tervetuloa mukaan kevään 2019 tilaisuuksiin!

 

Satu Sahla-Juvankoski, yhteyspäällikkö

 

Ilmoittautumisohjeet Akavan Erityisalojen koulutuksiin

Jäsenkoulutuksiin ilmoittaudutaan netin kalenterista löytyvien Webropol-linkkien kautta. Muistathan, että koulutuksiin on usein jonoa, ja perumalla ajoissa mahdollistat toisen jäsenen pääsyn koulutukseen. Ilmoittamatta poisjääminen ei ole peruutus ja tällöin joudumme laskuttamaan kokouspaketin hinnan.

 

Ilmoittautuminen avautuu kunkin koulutuksen kohdalla noin kuukausi ennen koulutuksen ajankohtaa. Tarkistamme jäsenmaksutietosi ennen osallistumisvahvistuksen lähettämistä.

 

MALn jäsen - muistathan jäsenetuina myös omat koulutuksemme ja tapahtumat (päivittyvät pitkin vuotta) ks. tästä