Ajankohtaista

Museoalan ammattilaiset kokoontuivat jälleen Jyväskylään museologian seminaariin 25.-26.4. pohtimaan museoalan ajankohtaisia asioita. Teemana tällä kertaa oli teknologia ja saavutettavuus, jota myös paikalla ollut Museoalan ammattiliitto lähestyi aihetta sivuavalla visalla.
Ilmoittautuminen on auki 2 viikkoa (6.5. - 19.5.2019). Eli ilmoittautuminen mukaan ei vielä tarkoita, että mahtuu mukaan opintomatkalle. Osallistujat saavat vahvistuksen ilmoittautumisajankohdan päätyttyä.
#KULTTUURILUPAUS Lähetimme kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kanssa vasta valituille kansanedustajille #kulttuurilupaus-postikortin. Mukana postikortissa oli MALn lisäksi jäsenyhdistykset TAKU ry ja Nuoli ry.
ENNAKKOilmoittautuminen aukeaa maanantaina 6.5. klo 9.00.
Museoalan kesätyöstä 850 euroa/kk on vastuuton tarjous, muistuttavat Akavan Erityisalat ja Museoalan ammattiliitto. Kesätöiden halpuutus on osa koko museoalaa vaivaavaa palkkaongelmaa.
Kieliasiantuntijat, MAL, TAKU ja Viesti alkavat selvittää osuuskunnan perustamista. Apuraha hankkeelle myönnettiin 13.4. Akavan Erityisalojen kevätliittokokouksessa.
RSS ATOM