Ajankohtaista

MAL myöntää kerran vuodessa haettavaa apurahaa vuonna 2020 yhteensä 5.000 euroa (a 500 e). Apurahaa myönnetään perusopintoihin (2 opiskelija-apurahaa) ja täydennys- ja jatkokokoulutukseen (8:lle).
Museoalan ammattiliitto MALn toimisto viettää syyslomaa 12.-16.10.2020. Tänä aikana tavoitavissa ovat normaaliin tapaan Akavan Erityisalojen jäsensihteerit ja työsuhdeneuvonta. Mukavia syyspäiviä!
Kaipaatko työkaluja siihen, miten innostaa ja kannustaa asiantuntijoita kirjoittamaan tekstejä blogiin, organisaation julkaisuun tai some-kanaviin?
Museoalan ammattiliitto kutsuttiin tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon pyöreän pöydän ääreen 16.9.2020 keskustelemaan taide- ja kulttuurialan tulevaisuuden näkymistä
Akavan Erityisalat ja sen jäsenyhdistykset valmistelevat työosuuskunnan perustamista uudeksi jäseneduksi jäsenilleen. Osuuskunnan on tarkoitus aloittaa toimintansa vuoden 2021 aikana.
Tervetuloa mukaan - etäosallistumismahdollisuus! Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille 8.9. rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. (Kutsu voi löytyä myös roskapostikansiosta, kannattaa tarkistaa). Kutsu ja ilmoittautumislinkki löytyvät myös alta.
RSS ATOM