Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta? - ilmoita kiinnostuksesi pilottiamme kohtaan. Ryhmätyönohjaus toteutetaan syksyllä 2019. Ryhmäkoko: 4 - 6 osallistujaa Tapaamispaikka: Museoalan ammattiliiton toimistolla (Pohjoisesplanadi 21 B 7, 3. krs, Helsinki) Tapaamisten määrä: Tapaamiskertoja on 5 ja ne toteutetaan 4 kk aikana, noin 3 viikon välein, riippuen työnohjauksen aloitusajankohdasta). Yhden tapaamisen kesto on 90 min (1,5 h). Tapaamisten ajankohdat sovitaan yhdessä valitun ryhmän kanssa ja on toivottavaa, että ajankohdat sopivat kaikille osallistujille. Näin työnohjauksesta saa eniten irti.
Hyvä esitys pitää otteessaan, viihdyttää, antaa ajateltavaa ja jää mieleen. Hyvä esitys! -webinaarin seurattuasi tiedät, miten rakennat toimivan esityksen, havainnollistat kiinnostavasti, aktivoit yleisöäsi ja saat viestisi välitettyä.
Suomi kouluttaa kulttuuriosaajia, ja kulttuurin koulutuspaikat innostavat nuoria. Pettymyksen tuottaa työelämä.
Kampanjan taustalla on kolme Akavan Erityisalojen jäsenyhdistystä: Kieliasiantuntijat ry, Museoalan ammattiliitto MAL ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, jotka yhdessä haluavat lisätä tietoutta humanistien monipuolisesta osaamisesta. Valtakunnallinen kampanjaviikko on 2.-8.9.2019.
Osallistu palkkakampanjaan ja kurkista mitä suunnitelmia luvassa lomien jälkeen!
Työretriitillä opitaan tuotteliaista työtavoista ja oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn aiheuttamaa stressiä.
RSS ATOM