Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on auki 2 viikkoa (6.5. - 19.5.2019). Eli ilmoittautuminen mukaan ei vielä tarkoita, että mahtuu mukaan opintomatkalle. Osallistujat saavat vahvistuksen ilmoittautumisajankohdan päätyttyä.
#KULTTUURILUPAUS Lähetimme kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kanssa vasta valituille kansanedustajille #kulttuurilupaus-postikortin. Mukana postikortissa oli MALn lisäksi jäsenyhdistykset TAKU ry ja Nuoli ry.
ENNAKKOilmoittautuminen aukeaa maanantaina 6.5. klo 9.00.
Museoalan kesätyöstä 850 euroa/kk on vastuuton tarjous, muistuttavat Akavan Erityisalat ja Museoalan ammattiliitto. Kesätöiden halpuutus on osa koko museoalaa vaivaavaa palkkaongelmaa.
Kieliasiantuntijat, MAL, TAKU ja Viesti alkavat selvittää osuuskunnan perustamista. Apuraha hankkeelle myönnettiin 13.4. Akavan Erityisalojen kevätliittokokouksessa.
MALn sääntömääräinen vuosikokous 9.4.2019 vahvisti vuoden 2018 tilinpäätöksen ja taseen ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Kokous hyväksyi vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kokous myös päätti jäsenmaksun suuruuden vuodelle 2020 (jäsenmaksu pysyy samana eli 1,3 %).
Päivien teema on Ilmasto & muutos. Asiaa muuttuvasta museomaailmasta ilmastonmuutoksen ja työelämän murroksen keskellä.
RSS ATOM